De behandelingen van deze haarsalon in Grijpskerke

U kunt bij de haarsalon in Grijpskerke terecht voor zeer uiteenlopende behandelingen met betrekking tot de verzorging van uw haar. Hieronder een overzicht in een aantal categorieën:

Knippen/snijden

Iedere haarstijl kan gerealiseerd worden. Wilt u een trendy pony of gewoon een klassieke knipbeurt, dan bent u bij Ivonne's Kapsalon aan het juiste adres. De ervaring en vakbekwaamheid is aanwezig om met diverse knip- en snijtechnieken elke coupe te creëren; alles tot volle tevredenheid van u als klant.

Wassen/conditioneren

U houdt uw haar gezond door het goed te verzorgen. In deze salon wordt het haar vakkundig gewassen en geconditioneerd. U krijgt daarnaast advies op maat over welke verzorgingsmiddelen het beste bij u passen en hoe u uw haar thuis kunt behandelen.

Drogen/föhnen

In tegenstelling tot andere haarsalons gaat u bij Ivonne's Kapsalon altijd met droog en gestyled haar de deur uit. Ook hier zijn weer diverse mogelijkheden: eenvoudig droogblazen, modelföhnen, watergolven of alleen gestyled met styling-/finishingproducten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Omvormen (permanent, straighten, etc.)

Wilt u voor langere tijd krullen of meer volume, of juist minder volume en steil haar? Ook dat kan in deze haarsalon in Grijpskerke. Kies voor een permanent of een ondersteuning om het haar makkelijker op houdbaarheid te föhnen. Wanneer u juist van nature te veel krul heeft, kiest u voor volumevermindering of steil haar.

Keratinetreatment (Brazilian blow-out)

De trend van Hollywoodfilmsterren om mooi glad, gezond, glanzend en pluisvrij haar te hebben is ook in Nederland doorgedrongen. Omdat deze behandeling zeer arbeidsintensief en kostbaar is, kunt u hiervoor niet bij elke haarsalon terecht. Bij Ivonne's Kapsalon in Grijpskerke is deze treatment een specialiteit. Neem voor informatie contact op.

Kleuren/ontkleuren

Bent u toe aan een andere kleur of wilt u alleen de uitgroei laten bijwerken? Wij kleuren uw haar duurzaam en met respect voor het haar. U kunt kiezen voor:

  • Permanente kleuring met dekkende verf of oplichtende verf

  • Semipermanente kleuring, beter bekend als spoeling

  • Ontkleuren

De diverse kleuringen kunnen egaal of met verschillende technieken worden toegepast als coupe soleil-, folie-, kam- of dip dye-techniek. U kunt kiezen voor lowlights of voor highlights.

Visagie

Bent u niet handig met make-up of wilt u er gewoon mooi uitzien voor een feest of uw eigen bruiloft? Laat u dan opmaken, uw wenkbrauwen epileren of verven of de bovenliphaartjes verwijderen.

Bekijk het fotoalbum